Прес-анонс на вівторок

У вівторок, 16 серпня о 10.00 на Приморському бульварі, біля пам’ятнику Дюку де Рішельє, пройде прес-конференція організаторів цьогорічного «Вишиванкового Фестивалю», на якій будуть анонсовані, а також показані святкові заходи, що приурочені до 20-ї річниці Незалежності України.

На прес-конференції учасники розкажуть і покажуть де і як буде проходити Фестиваль, які заходи він включатиме та які цікавинки матиме. Організатори відтворять усю атмосферу і навіть смак (вареники) фестивалю!

Відкриваючи завісу, лише зазначимо, що цьогоріч кількість заходів Фестивалю відповідатиме кількості років, що виповниться нашій країні.

Довідково:

«Вишиванковий фестиваль» пройде вже втретє. Вперше був проведений в Одесі у 2009 році, на честь 18-ї річниці Незалежності України. Фестиваль включає в себе видовищні креативні заходи та проходить в приємній святковій атмосфері.

Організаторами Фестивалю виступає громадська організація «Демократичний Альянс» спільно з активною молоддю Одеси без підтримки зі сторони місцевої влади.

Запись опубликована в рубрике Uncategorized с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Оставьте комментарий